Na festivalu Apráles vystoupí i Fleret, vstup je zdarma

17. 4. 2011 | Aktuality

27. dubna 2011 ve 12:00 hodin vypukne již třetí ročník festivalu studentských kapel UTB Zlín, který pořádá Námořnická unie. Kromě studentských a pedagogických kapel vystoupí i legendy vizovický Fleret a kapela Docuku z Valašského Meziříčí.

Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení tří studentských kapel – Manewr je studentská kapela z Fakulty technologické a původem z Nedašova, jejímž repertoáru vévodí rock-popové hity, dále Side Effect, formace z Fakulty humanitních studií, původem z Oder a vyznávající progresivní metalovou tvorbu a trojici vybraných kapel uzavírá hudební uskupení S.P.O.K.E.N. zastupující Fakultu aplikované informatiky, původem z Horní Lidče, která své fanoušky již několik let obdarovává svými heavy rockovými hity. Po sérii studentských kapel se mohou návštěvníci těšit na také již legendární uskupení pedagogů Fakulty aplikované informatiky. Vrcholem večera bude vizovická legendární skupina FLERET.

Od 21:00 hodin zároveň začne v rockovém klubu Golem svoji produkci zlínské swingové těleso Avion Swing Band, a za rockovým pultem bude připraven Vašek Vymětalík.

Akce je určena pro širokou veřejnost a vstup na ni je zdarma. Konat se bude za každého počasí (buď v parku mezi hostincem Pod Lipou a Nadací Tomáše Bati nebo v rockovém klubu Golem).

Více informací zde. Zdroje: http://web.utb.cz/, http://aprales.namornickaunie.com/

Další články k tématu