Druhé kolo přijímaček na Zahradnické fakultě MENDELU

22. 7. 2014 | Aktuality

Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně (MENDELU) stále přijímá nové uchazeče. Druhé kolo přijímaček se bude týkat bakalářských studijních programů Zahradnické inženýrství, Zahradnictví a Zahradní a krajinářská architektura. Lhůta pro podání přihlášek ke studiu je ve všech případech 15. srpna 2014.

Uchazeči o studium v programu Zahradnické inženýrství a Zahradnictví budou přijímáni bez přijímacích zkoušek, a to na základě průměrného prospěchu za tři a půl roku studia na střední škole a dále na základě průměrného prospěchu za maturitní zkoušku. Uchazeči o studium studijního oboru Zahradní a krajinářské realizace (program Zahradní a krajinářská architektura) skládají přijímací zkoušku, kterou tvoří test z výtvarné kultury a test z biologie a v případě postupu do dalšího kola také ústní pohovor. Zájemci o obor Zahradní a krajinářská architektura podstupují talentovou zkoušku a test z biologie a v případě postupu do dalšího kola opět ústní pohovor.

Podrobnější informace o podmínkách a obsahu přijímacích zkoušek i o celkovém počtu přijímaných studentů naleznete na stránkách www.zahradnickafakulta.cz.

Zdroj: tisková zpráva MENDELU