Druhé kolo přijímacího řízení na Fakultě výrobních technologií a managmentu UJEP

13. 5. 2011 | Aktuality

Fakulta výrobních technologií a managmentu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem vypisuje dodatečné přijímací řízení do bakalářských oborů: Řízení výroby, Zabezpečení výroby, Energetika – teplárenství, Příprava a řízení výroby, Materiály a technologie v dopravě. Dále fakulta vypisuje druhé kolo pro navazující magisterské obory: Příprava a řízení výroby, Materiály a technologie v dopravě.

Přihlášky budou přijímány do 25. srpna 2011. Poplatek za písemnou přihlášku činí 510 Kč, za elektronickou 410 Kč. Pokud využijete elektronickou přihlášku, je nutné ji po vyplnění vytisknout, podepsat a se všemi náležitostmi a s dokladem o zaplacení poplatku zaslat ve stanovené lhůtě na adresu fakulty.

Uchazeči o studium všech bakalářských studijních programů a oborů budou přijímáni bez přijímacích zkoušek. Termín konání přijímací zkoušky do magisterských oborů je 6. 9. 2011. Uchazeči, kteří mají ze státní záverečné zkoušky průměr do 1,5 (včetně) jsou automaticky přijati. Kompletní informace najdete na stránkách fakulty.

Zdroj: web Univerzity J. E. Purkyně