Dny otevřených dveří na VŠEM

2. 8. 2013 | Aktuality

Vysoká škola ekonomie a managementu, o.p.s. (VŠEM) pořádá další ze svých dnů otevřených dveří. Uskuteční se ve dnech 6. srpna a dále pak ještě 3. září a 1. října, a to vždy od 17 hodin. V rámci těchto dnů budou návštěvníkům prezentovány nejen studijní programy a obory, ale podrobněji i systém a harmonogram výuky a kontroly studia, jako jsou zkoušky, zápočty, seminární práce atp.

Zájemci o studium se tu také dozvědí více o tom, jak správně a včas podat přihlášku, a co je čeká u přijímacího řízení. Nedílnou součástí prezentace budou také informace týkající se školného, tedy zejména toho, z jakých cenových úrovní lze vybírat a na kolik studenty vyjde jedna splátka při výběru konkrétní varianty. Chybět však nebudou ani informace o možnostech zahraniční studijní stáže a o mimoškolních aktivitách podporovaných školou (VŠEM v Africe, Jeden svět).

Každý účastník dne otevřených dveří dostane vytištěnou prezentaci celého programu a informační materiál o VŠEM. Zúčastnit se samozřejmě bude moci i osobní prohlídky výukových prostor VŠEM.

Zdroj: www.vsem.cz