Chyťte svou šanci s JobChallenge!

19. 10. 2013 | Aktuality

Ve středu 13. listopadu proběhne už sedmý ročník studentského pracovního veletrhu s názvem JobChallenge. Pořádá ho Kariérní centrum Masarykovy univerzity ve spolupráci s Poradenskými centry Mendelovy univerzity v Brně a Vysokého učení technického v Brně. Uskuteční se opět ve Wannieck gallery Brno.

Letos se očekává účast až 3.000 studentů všech brněnských vysokých škol a více než 60 známých společností, které se jim budou snažit představit své pracovní nabídky a možnosti spolupráce. Brány veletržních prostor se otevřou v 9:00 hodin ráno a poslední návštěvník by je měl opustit v 16:00 hodin.

Uchazeči se navíc budou moci registrovat online prostřednictvím webových stránek festivalu, čímž získají nejen možnost vložit svůj životopis do databáze přístupné všem vystavovatelům roku 2013, ale budou mít také volný přístup na bohatý doprovodný program, který si mohou uzpůsobit svým preferencím. Tento program tvoří tři sekce, a sice Panel osobností, Panel rozvoje a Panel zaměstnání. Součástí veletrhu bude ale i řada dalších doprovodných akcí. Vstup na ně, stejně jako na celý JobChallenge, je zdarma.

Zdroj: www.jobchallenge.muni.cz