Čertovský průvod Miss Academia ČR 2011 prolétl vysoké školy!

8. 12. 2010 | Tiskové zprávy

Roadshow tým Miss Academia ČR 2011 lákal andělsky krásné a po čertech chytré vysokoškolačky z desítek fakult vysokých škol v Praze a Brně k účasti v letošním ročníku soutěže.

V posledním listopadovém dnu zavítala část týmu MISS ACADEMIA do hlavního města, kde v rámci roadshow navštívila Karlovu univerzitu, ČVUT, VŠE a Vysokou školu uměleckoprůmys­lovou. Dívky měly možnost poznat filozofii celé soutěže, seznámit se s organizačním týmem a také se přihlásit do boje o korunku.

Druhý den následoval přesun do moravské metropole, kde byl naplánován obdobný program jako v Praze. Čertovský průvod bylo možno spatřit na Masarykově univerzitě, Mendelově univerzitě a VUT. Celá akce byla završena velkolepou párty v music klubu Caribic. „Viděli jsme spoustu překrásných dívek a troufám si říct, že při letošním finále bude opravdu co obdivovat. Neváhejte a sledujte aktuální dění v projektu na webových stránkách a Facebooku“, pronesl manažer projektu Ondřej Kalvach.

Dívky, které neměly možnost zúčastnit se roadshow, mají stále šanci přihlásit se do 31. prosince 2010 na webových stránkách www.missacademia.cz. Nejbližší casting se koná 7. ledna v Praze a druhý následuje o týden později 14. ledna v Brně.

Soutěž MISS ACADEMIA je již tradičně organizována studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Hledáme miss, která má (s)mysl.

Více informací na www.missacademia.cz a http://www.facebook.com/!/missacademia.

Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos již po 15. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

Více informací naleznete na www.missacademia.cz nebo na Facebooku.

Kontakt:
Žaneta Cvernová
Manažerka PR a tisková mluvčí
+420 736 283 496
+420 733 690 463
zanetacvernova@gmail.com
publicrelations@missacademia.cz
www.missacademia.cz

Další články k tématu