Business Workout - škola podnikání v Liberci

2. 9. 2016 | Aktuality

Nevíte, kde začít? Nemáte tušení, co podnikání obnáší? Nebo se jen chcete něco přiučit od expertů ze známých společností?

V tom případě neváhejte a přihlašte se na pětidenní školu podnikání, kterou ve dnech 19. 9. 2016 – 23. 9. 2016 pořádá Technická univerzita v Liberci.

Účast přislíbili například: Jaroslav Řasa (ABRA SOFTWARE), Radek Janalík (McDonalds), Hana Bezoušková (Eximex), Ondřej Macoun a Vlastimil Sojka (KODAP), J. Siebeneicher (PMD), Jan Kocour (Preciosa), Pavlína Louženská (ZOOT), Rony Plesl a mnoho dalších..

Zdroj fotografie: http://tweakyourbiz.com

Další články k tématu

Budoucí záchranáři trénují ve virtuální realitě. Nasimuluje i sanitku

Budoucí záchranáři trénují ve virtuální realitě. Nasimuluje i sanitku

Na fakultě zdravotnických studií liberecké univerzity mají studenti k dispozici program XVR On scene. Program univerzitu vyšel na 4,5 milionu korun a umožňuje budoucím záchranářům nacvičit si mimořádné situace i tam, kde za normálních podmínek cvičit nejde. Třeba na Šaldově náměstí za plného provozu. To je jeden z nejrušnějších dopravních uzlů ve městě. Na zásahu může spolupracovat …

Přátelská Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická TUL

Přátelská Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická TUL

Do 30. dubna si můžete podat přihlášku na největší fakultu Technické univerzity v Liberci, Fakultu přírodovědně-humanitní a pedagogickou (FP TUL). Nabízí celou řadu učitelských i neučitelských studijních programů, a to v přátelském, neanonymním prostředí. Co můžete studovat na FP TUL Pokud se chcete stát učitelem 21. století, můžete si vybrat z nabídky kombinovaných programů se …