Blíží se veletrh amerických univerzit

14. 4. 2016 | Aktuality

Velvyslanectví USA ve spolupráci s centrem EducationUSA při Komisi J. Williama Fulbrighta zvou na veletrh amerických univerzit, které se odehraje v pondělí 18. dubna 2016 od 15 do 18 hodin v prostorách Anglo-American University v Praze.

Čeští studenti, jejich rodiče a další zájemci zde najdou všechny informace o studiu v USA na jednom místě. Mohou se setkat přímo se zástupci širokého spektra amerických vysokých škol, nejštědřejších nadací nabízejících stipendia pro studium v USA a v rámci doprovodného programu si poslechnout základní rady i osobní zkušenosti českých absolventů amerických univerzit.

„Podobné veletrhy pořádáme jednou za dva roky. Jaro jsme zvolili proto, že budoucí studenti amerických univerzit by měli na svém úspěšném přijetí začít pracovat ideálně rok a půl před plánovaným nástupem na školu. Tato akce je proto nejvhodnější pro studenty v předposledních ročnících a mladší, ale informace určitě ocení i rodiče a vůbec všichni, kdo o studiu na amerických školách třeba teprve jen uvažují,“ komentuje načasování akce zástupce Fulbrightovy komise Jakub Tesař.

Zájemci o účast na veletrhu by se měli předem registrovat na webu Fulbrightovy komise, kde také najdou informace o zastoupených amerických univerzitách a program doprovodných prezentací.

Další články k tématu