Blíží se uzávěrka přihlášek do soutěžě o nejlepší školní web

12. 12. 2003 | Aktuality

Ještě tento měsíc, resp. do 31. prosince 2003, můžete přihlašovat školní weby a webové stránky do soutěže společnosti AutoCont On Line. Mohou se zúčastnit všechny české školy, od mateřských až po střední.

Ještě tento měsíc, resp. do 31. prosince 2003, můžete přihlašovat školní weby a webové stránky do soutěže společnosti AutoCont On Line. Mohou se zúčastnit všechny české školy, od mateřských až po střední. Potřebné informace, jako např. přihlášky či přehled již přihlášených škol, najdete na stránkách informačního centra projektu Internet do škol, www.indos.cz/web­bys.

 Letos jde už o druhý ročník soutěže, který přináší některé změny. Soutěží se v rámci krajů, z nichž budou v průběhu března a dubna delegováni tvůrci nejlepší prezentace postupující do finále. To se odehraje v květnu v Praze. Trojici nejzajímavějších a nejlepších webových stránek škol vybere odborná porota, diváci a návštěvníci udělí ceny veřejnosti.

 Prvního ročníku se zúčastnilo více než 220 škol. Soutěžilo se mj. o zájezd do EURO Disneylandu, který vyhrála ZŠ Straky.

Kromě společnosti AutoCont On Line se na organizaci soutěže podílí také společnosti SILCOM Multimedia, ZONER, MICROSOFT a mediálním partnerem je IDG, vydavatel měsíčníku PC WORLD a GameStar.

Zdroj: www.indos.cz