Andělsky krásné a po čertech chytré vysokoškolačky míří do Zlína.

24. 3. 2011 | Tiskové zprávy

Desítka finalistek soutěže MISS ACADEMIA ČR 2011 přijede ve středu 23. března do Zlína. Dívky absolvují v pořadí druhé soustředění, které vyvrcholí o týden později slavnostním galavečerem. Na něm bude zvolena nová MISS ACADEMIA ČR 2011.

„Pro dívky je ve Zlíně připraven nabitý program. Hned po příjezdu se začnou pilně připravovat na finálový galavečer. Čeká je výběr bot, zkoušky šatů a nácviky choreografie, kterou budou pilovat i po zbytek týdne“, upřesňuje David Bio Sounon, člen produkčního týmu. Kromě tvrdé práce na finalistky čeká i zaslouţený odpočinek a nezapomenutelná zábava. „Děvčata si zahrají bowling, zajdou do kina a uvolní se tancem v jednom ze zlínských hudebních klubů“, dodává Bio Sounon.

V pátek 25. a v sobotu 26. března 2011 se bude konat ve zlínském obchodním a zábavním centru Zlaté jablko tradiční módní přehlídka, na které se veřejnosti poprvé osobně představí finálová desítka. „V souvislosti s módní přehlídkou probíhá od čtvrtka 17. března 2011 v prostorách OZC Zlaté jablko výstava profilových fotografií finalistek MISS ACADEMIA ČR 2011. Návštěvníci mohou po jejich zhlédnutí hlasovat pro nejsympatičtější dívku, která na vrcholu připraveného programu získá titul MISS ACADEMIA Zlaté jablko“, prozradila Natália Cíbiková, manažerka módní přehlídky.

Očekávaný finálový večer proběhne 29. března 2011 ve 20 hodin v Kongresovém centru Zlín.

Vstupenky jsou stále k dostání. Detailní informace o předprodeji naleznete na www.missacademia.cz. Vyhlášením MISS ACADEMIA ČR pro rok 2011 nezapome­nutelný večer nekončí. Pokračovat bude na oficiální afterparty MISS PARTY 2011, která se uskuteční v Music Landu Zlín.

Více informací na www.missparty.cz.

Hledáme miss, která má (s)mysl!

Více informací na www.missacademia.cz a www.facebook.com/missacademia

Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos již po 15. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

Více informací naleznete na www.missacademia.cz nebo na Facebooku.

Kontakt:
Žaneta Cvernová
Manaţerka PR a tisková mluvčí
+420 736 283 496
+420 733 690 463
zanetacvernova@gmail.com
publicrelations@missacademia.cz
www.missacademia.cz

Další články k tématu