Andělsky krásné a po čertech chytré finalistky zavítaly do Zlína!

6. 2. 2011 | Tiskové zprávy

Finálová desítka dívek Miss Academia ČR 2011 absolvovala v sobotu 29. ledna 2011 první společné soustředění.

Během brzkého rána se dívky ze všech koutů republiky sjely do Zlína, kde na ně netrpělivě čekali organizátoři soutěţe o nej vysokoškolačku, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Finalistky byly nejprve slavnostně přivítány a seznámeny s programem celého soustředění. V zápětí na ně již čekaly budoucí módní návrhářky z Ateliéru designu oděvu, které dívkám vzaly míry a následně jim zhotoví unikátní večerní róby. V těchto modelech se finalistky předvedou na slavnostním galavečeru 29. března 2011, který proběhne v Kongresovém centru Zlín.

Pražské semifinalistky

Dalším bodem na programu bylo focení profilových fotografií a natáčení medailonků finalistek, jež budou nosným pilířem pro připravenou soutěž s názvem MISS ACADEMIA ČR 2011 ONLINE. Ta odstartuje během prvního únorového týdne na webových stránkách www.missacademia.cz. „Do hlasování o nej vysokoškolačku se může zapojit široká veřejnost. Všechny důleţité informace budou přístupné na již zmíněné internetové adrese,“ uvedl manaţer projektu Marek Klos.

Sobotní den byl pro desítku finalistek příleţitostí jak projevit své půvaby, charisma i inteligenci. Dívky měly šanci se mezi sebou lépe poznat a také se seznámit s realizačním týmem soutěže. K dokonalé vizáži jim dopomohl tým zkušených odborníků, kteří se postarali o účesy i make-up. ,,Bylo to bezvadné. Těšila jsem se sem, protoţe uţ jsem několik podobných soustředění zaţila. Pokaţdé je to krásná zkušenost. Celý tým byl profesionální, kadeřnice i vizáţistky byly ochotné a milé. Uţ se nemohu dočkat krásných šatů, které nám budou ušity,“ s nadšením vyprávěla jedna z finalistek. Kromě tvrdé práce si všichni zúčastnění odnášejí i mnoho zkušeností, zážitků a nových přátel.

Brněnské semifinalistky

Hledáme miss, která má (s)mysl.

Více informací na www.missacademia.cz a www.facebook.com/missacademia.

Soutěţ MISS ACADEMIA ČR pořádají letos jiţ po 15. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěţ prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

Více informací naleznete na www.missacademia.cz nebo na Facebooku.

Kontakt:
Žaneta Cvernová
Manaţerka PR a tisková mluvčí
+420 736 283 496
+420 733 690 463
zanetacvernova@gmail.com
publicrelations@missacademia.cz
www.missacademia.cz

Další články k tématu